"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar echilibrul se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfecta."©
Notă: Motivele care au stat la baza înființării acestui portal și modul în care acesta funcționează se găsesc în subsolul acestei pagini.

Spiritualitate/Știință/Evoluție/Cunoaștere

luni

***Notă***(De citit în coloana 2 jos!)

      Deși am spus în "Motivația inființării" portalului (textul din subsolul acestei pagini) ca nu voi posta aici nici o informație (ca blog), faptul că nu am avut posibilitatea să trimit mail-uri tuturor celor ce administrează site-uri mă determină să fac acest anunț:
      Portalul "Universul Cunoașterii" a "implinit" 800 de site-uri inscrise și a devenit deja o bibliotecă virtuală foarte  utilă.
      Voi toți, împreună, sunteți cei care dezvoltați acestă bibliotecă în fiecare zi cu articolele voastre interesante și de aceea vă mulțumesc în numele celor care au pus acest portal la "favorites" sau la "bookmarks", semn că îl folosesc ca punct de plecare pentru a avea acces permanent la actualizările voastre.
      ***Nota pe care voiam sa o trasmit in acest post:
      Cum spuneam și în motivație, acesta NU este un blog, deci dacă la rândul său este pus într-o listă de bloguri (blogroll) nu va “urca” în listă cum se întâmplă în cazul blogurilor când se postează ceva nou. Din acest motiv, pentru a-l susține la rândul dumneavoastră, vă rog să utilizați banner-ul al cărui cod HTML poate fi găsit în coloana din dreapta.
       Doar ÎMPREUNĂ putem face o lume mai bună! >:D<

Niciun comentariu:

Free PageRank Checker
eXTReMe Tracker