"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar echilibrul se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfecta."©
Notă: Motivele care au stat la baza înființării acestui portal și modul în care acesta funcționează se găsesc în subsolul acestei pagini.

Spiritualitate/Știință/Evoluție/Cunoaștere

duminică

Noutăți la toate secțiunile portalului!

Site-uri noi la toate sectiunile portalului!
Spiritualitate, dezvoltare personală, coaching, psihologie, psihoterapie, sănătate, nutriție, noutăți din știință, ecologie, cărți, edituri, filme, cursuri, astrologie, comunități, asociații, locații deosebite, proiecte pentru un viitor mai bun și alte link-uri foarte utile pentru ca TU să ai acces la toate acestea și la actualizările lor cu un singur click!
Putem fi împreună în diversitate!

4 comentarii:

Ochi de Aur spunea...

sal ! google crome imi arata ca ai un site www.blogarama.com care distribuie programe malware. verifica si tu sa nu fuga lumea de aici ca e fain siru ,ai de toate pe el. namaste!

Ochi de Aur spunea...

Avertisment- vizitarea acestui site poate dăuna computerului dvs.!

Sugestii:
Reveniţi la pagina anterioară şi alegeţi un alt rezultat.
Încercaţi o altă căutare pentru a găsi ceea ce doriţi.
Sau puteţi continua la http://www.blogarama.com/ pe propria răspundere. Pentru informaţii detaliate privind problemele pe care le-am găsit, vizitaţi pagina de diagnostic a Navigării sigure de la Google pentru acest site.

Pentru mai multe informaţii privind modalităţile de a vă proteja împotriva software-ului dăunător online, puteţi vizita StopBadware.org.

Dacă sunteţi proprietarul acestui site Web, puteţi solicita o examinare a site-ului, utilizând Instrumentele pentru webmasteri de la Google. Mai multe informaţii despre procesul de examinare sunt disponibile în Centrul de ajutor pentru webmasteri de la Google.
Sfat oferit de Google

Adina Amironesei spunea...

Multumesc foarte foarte mult pentru atentionare!
Am rezolvat!
Iti multumesc inca o data si iti doresc toate cele bune!

Ochi de Aur spunea...

Cu placere:)

Free PageRank Checker
eXTReMe Tracker